Astu sisään Kelounelmaan!

Korkealaatuinen vuokramökki Levillä - vuokraa Kelounelma-kelohuvila

Kelounelma on korkealaatuinen kelohuvila-vuokramökki Levin Unelmarakassa. Kelounelmassa on kaksi vuokrattavaa 130 neliön asuntoa, joissa on kaksi kerrosta. Kumpaankin huoneistoon mahtuu 9 henkilöä. Kelounelma A ja B antavat siis mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä maksimissaan 18 hengen porukalle. Molemmissa asunnoissa on 4 makuuhuonetta, iso kelosauna vuolukivikiukaalla, 2 WC:tä, sängyt 9 hengelle ja astiasto 12 ruokailijalle. Asunnot tarjoavat korkealaatuista majoitusta (Levin laatuluokka Q4) sekä yksityisille että yrityksille. Asunnot on myös varusteltu täydellisesti sisältäen normaalit päivittäiset kulutustarvikkeet.

Kelounelma on sisustettu tyylikkäästi

Huoneistot ovat täysin varusteltu ja niissä on käytetty laadukkaita materiaaleja. Sisustus on suunniteltu Lapin hengessä perinteitä vaalien. Sisäkatot ja seinät ovat rakennuksen hengen mukaisesti aitoa keloa.

Kelounelma A on sininen puoli, jonka sisustus on suunniteltu sinertävään sävyyn. Kelounelma B on sisustettu punaiseen sävyyn. Huonekalut, tekstiilit ja astiastot on suunniteltu yhteensopiviksi.

Tilavia ratkaisuja

Yläkerrassa on WC ja 3 makuuhuonetta ja jokaisessa huoneessa kaksi erillistä runkopatjasänkyä. Alakerrassa on yksi makuuhuone sekä tilava ja korkea olohuonehalli, jonka yhteydessä on keittiö vaativaankin kokkaamiseen. Olohuoneen lasiluukullinen takka antaa tunnelmaa ja lämpöä kaamoksen pimeyteen. Alakerrassa sijaitsevat myös saunatilat, WC ja pukuhuone. Alakerran makuuhuoneessa on 120 cm leveä runkopatjasänky sekä parvisänky. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone sekä kuivausrumpu ja eteisessä kuivauskaappi.

Muu varustelu sisältää mm. ison television kotiteatterilaitteineen ja WLAN verkon.

Tunne aito kelon tuoksu

Kelounelmaan sisään astuessaan voi tuntea aidon kelon tuoksun. Saunan seinät ovat keloa ja lauteet korkeatasoisella puusepän ammattitaidolla tehtyä leppää. Löylyt antaa tehokas 10,5 kW vuolukivikiuas. Keittiössä voit valmistaa ruokaa poronkäristyksestä piparkakkuihin. Tilavan jääkaapin lisäksi käytössäsi on pakastin, mikroaaltouuni ja muut tarvittavat välineet vaikka 12 hengen ruokailua varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää vuokramökistä! Lue myös alueen harrastusmahdollisuuksista.