Korkealaatuinen vuokramökki Levillä - vuokraa Kelounelma-huvila

Kelounelma on korkealaatuinen kelohuvila-vuokramökki Levin Unelmarakassa. Kelounelmassa on kaksi vuokrattavaa 130 neliön asuntoa, joissa on kaksi kerrosta. Kumpaankin huoneistoon mahtuu 9 henkilöä. Kelounelma A ja B antavat siis mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä maksimissaan 18 hengen porukalle. Molemmissa asunnoissa on 4 makuuhuonetta, iso kelosauna vuolukivikiukaalla, 2 WC:tä, sängyt 9 hengelle ja astiasto 12 ruokailijalle. Asunnot tarjoavat korkealaatuista majoitusta (Levin laatuluokka Q4) sekä yksityisille että yrityksille. Asunnot on myös varusteltu täydellisesti sisältäen normaalit päivittäiset kulutustarvikkeet.

Kelounelma on sisustettu tyylikkäästi

Huoneistot ovat täysin varusteltu ja niissä on käytetty laadukkaita materiaaleja. Sisustus on suunniteltu Lapin hengessä perinteitä vaalien. Sisäkatot ja seinät ovat rakennuksen hengen mukaisesti aitoa keloa.

Kelounelma A on sininen puoli, jonka sisustus on suunniteltu sinertävään sävyyn. Kelounelma B on sisustettu punaiseen sävyyn. Huonekalut, tekstiilit ja astiastot on suunniteltu yhteensopiviksi.

Tilavia ratkaisuja

Yläkerrassa on WC ja 3 makuuhuonetta ja jokaisessa huoneessa kaksi erillistä runkopatjasänkyä. Alakerrassa on yksi makuuhuone, jossa 120 cm leveä runkopatjasänky sekä parvisänky. Olohuone  on mukavan kokoinen  ja korkea tila, jonka yhteydessä on keittiö vaativaankin kokkaamiseen. Olohuoneen lasiluukullinen takka antaa tunnelmaa ja lämpöä kaamoksen pimeyteen. Alakerrassa sijaitsevat myös saunatilat, WC ja pukuhuone.  Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone sekä kuivausrumpu ja eteisessä kuivauskaappi.

Muu varustelu sisältää mm. ison television kotiteatterilaitteineen ja WLAN verkon.

Tunne aito kelon tuoksu

Kelounelmaan sisään astuessaan voi tuntea aidon kelon tuoksun. Saunan seinät ovat keloa ja lauteet korkeatasoisella puusepän ammattitaidolla tehtyä leppää. Löylyt antaa tehokas 10,5 kW vuolukivikiuas. Keittiössä voit valmistaa ruokaa keraamisella liedellä ja kiertoilmauunilla poronkäristyksestä piparkakkuihin. Tilavan jääkaapin lisäksi käytössäsi on pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja muut tarvittavat välineet vaikka 12 hengen ruokailua varten

Turvallisuus huomioitu

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Kelounelman vieraillemme turvalliseksi. Sähköasennukset on suorittanut yritys, jolla on sähköasennuksiin

vaadittava pätevyys. Kaikissa makuuhuoneissa on  verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet sekä alakerrassa lisäksi häkävaroitin. Hätäuloskäynnit on

merkitty selvästi,  ja alkusammutukseen löytyy tarvittavat sammutusvälineet. Tupakointi on lisäksi kielletty Kelounelmassa !

Ota yhteyttä ja kysy lisää vuokramökistä! Lue myös alueen harrastusmahdollisuuksista.